| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spaspa00 Wyjadacz

Podziękował: 2 Podziękowano 28 razy w 27 postach
Status: Offline Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16:39, 5 Luty 2010 Temat postu: freerapid downloader - nie ściąga plików |
|
|
wcześniej śmigał mi bardzo dobrze! mam freerapida o.83u1  _________________ Chcesz zarobić w internecie? Szukasz łatwego sposobu!! Polecam hotfile.com!!! poradnik poniżej!!!
http://www.hotfile.dbv.pl/viewpage.php?page_id=2 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pani kontekstowa +koleżanka

|
Wysłany: 16:39, 5 Luty 2010 |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamil03 Przyjaciel

Podziękował: 2 Podziękowano 2 razy w 2 postach
Status: Offline Skąd: Krk
|
Wysłany: 13:01, 6 Luty 2010 Temat postu: |
|
|
może jakieś szczegóły ?? Zauwazyłem że na rapidzie ostatnio są problemy i wyskakuje że za dużo ściąga w tym momencie użytkowników i każe czekać 2 minuty ale przeważnie nic to nie daje . Zobacz czy ściąga rano bo z tego co zauważyłem wieczorem ciężko sie dostać. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
masta Administrator

Podziękował: 0 Podziękowano 542 razy w 163 postach
Status: Offline
|
Wysłany: 21:17, 7 Luty 2010 Temat postu: |
|
|
Wersję programu masz najnowszą, ale może nie masz pobranych najnowszych wtyczek? Chociaż program powinien poinformować o aktualizacjach wtyczek automatycznie zaraz po uruchomieniu.
Jeśli chodzi o Hotfile.com to FreeRapid Downloader pobiera automatycznie bez najmniejszych problemów .
Możesz ewentualnie spróbować usunąć katalog z ustawieniami, co poskutkuje "zresetowaniem" wszystkiego do stanu początkowego. Ścieżka jest taka (folder ukryty):
| Kod: | | C:\Documents and Settings\twoj_uzytkownik\Dane aplikacji\VitySoft\FRD |
_________________ Lepiej rozumieć mało niż nie rozumieć dużo.
>> ŚCIĄGASZ ? PODZIĘKUJ << |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|