| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rezon Przyjaciel

Podziękował: 2 Podziękowano 1 razy w 1 postach
Status: Offline Skąd: maNHatan
|
Wysłany: 21:14, 2 Lipiec 2009 Temat postu: Problem z kompem |
|
|
witam sluchajcie mam taki problem mojej kobietce cos komputer swiruje !! jest zainstalowany swiezy windows , a on sie wylancza !! przed isntalacja było to samo!!przy normalnej pracy poprostu sie wylancza!dodam ze z kartą graficzna cos jest nie tak ;/ dzis ją czyscilem i nie chcial sie wogóle monitor właczyc po wielkich bólach właczyl sie !! ja bym obstawial ze cos jest nie tak z tą kartą !! ale moze wypowiedzcie sie wy co o tym sadzicie !! pozdro i z gory dzieki  _________________ Na Zawsze W Moim Sercu Tylko Ty Kochanie.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pani kontekstowa +koleżanka

|
Wysłany: 21:14, 2 Lipiec 2009 |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Proegnitors_Foundry Początkujący

Podziękował: 0 Podziękowano 0 razy w 0 postach
Status: Offline
|
Wysłany: 23:52, 2 Lipiec 2009 Temat postu: |
|
|
to jest wina karty graficznej. przyczyną przeważnie są zimne luty w okolicach kondensatorów. karta nie rpzetwarza sygnałów do monitora i dlatego sie nie włączy, bo zachowuje się jak wyłączony... może też jakiś kondensator spuchł..ewentualnie sciupane wejści na płycie głównej w co wątpie. ale też może być kabel od monitora. nie że pęknięty ale czy czasem do dziurek wtyczki nie powpadały paprochy, bo może coś tam wlazło i nie kontaktuje.
druga rzecz to zasilacz! on może wywoływać objawy które mogą wskazywać na inne problemy, ja tak miałem i zamiast wymieniać zasilacz w 2letnim kompie to kupiłem dwurdzeniwy procesor. naszczęście spalił sie zanim zamontowałem tamten procek. prosze go obejrzeć , ewentualnie wyczyścić ale delikatnie, .. w ostateczności wymiana, .. _________________ ....:::::Predator powraca::::.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|